Σπυριδούλα Σαρρή- Η Παιδοδοντίατρος

Η κα Σαρρή εργάζεται με παιδιά από το 2000. Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και Αριστούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Παιδοδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Leeds της Αγγλίας, έχει αποφασίσει ότι θα πείσει όλα τα παιδιά να καθίσουν στην οδοντιατρική καρέκλα και να φύγουν χαρούμενα με υγιή χαμόγελα! Δύσκολο; Αυτή είναι όμως μια καθημερινή πρόκληση για τον Παιδοδοντίατρο και η εμπειρία σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση είναι τα εργαλεία του! Η κα Σπυριδούλα έχει στο βιογραφικό της ερευνητικό έργο, συμμετοχή σε Προγράμματα Στοματικής Υγείας σε σχολεία, καθώς επίσης και εθελοντική προσφορά σε Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και η Καρδιά του Παιδιού. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη (κι ένα σκύλο!!)

Η Γραμματεία Μας

Στην υποδοχή του ιατρείου θα συναντήσετε την κα Ηλιάνα Καλαμαρά. Η κα Ηλιάνα είναι μαζί μας από το 2011. Είναι υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία του ιατρείου και την προμήθεια των βασικών υλικών όπως, σβούρες, δεινόσαυρους, αυτοκόλλητα, αυτοκινητάκια, δαχτυλίδια κλπ παιχνίδια. Ναι, είναι επίσης εκείνη που δίνει τα δώρα, γι’ αυτό συμβουλεύουμε τους μικρούς μας φίλους να την κάνουν φίλη τους!

Η κα Ηλιάνα θα σας απαντήσει στο τηλέφωνο για να κλείσετε ραντεβού και θα φροντίσει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα στο ιατρείο για το ραντεβού του παιδιού σας, ενώ ξέρει να κρατάει το χέρι κάθε παιδιού που το χρειάζεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Λαμίας και ήδη διανύει τον δεύτερο χρόνο σπουδών στη Σχολή Βοηθών Οδοντιάτρου του ΕΚΠΑ.

Γιώργος Μανιώτης- Ο Ορθοδοντικός

Ο κος Γιώργος Μανιώτης, Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, λατρεύει να κάνει τα όμορφα χαμόγελα ακόμη πιο όμορφα! Γίνεται αυτό ; Φυσικά! Ο Γιώργος, αφού τελείωσε την Οδοντιατρική Αθηνών, πέταξε μέχρι την Αμερική, στο Πανεπιστήμιο Temple,  και έμαθε πώς να ισιώνει τα στραβά δοντάκια και να χαρίζει αρμονία στο πρόσωπο διορθώνοντας τις ατέλειες στο χαμόγελο. Δεν του αρέσει καθόλου όμως, να βλέπει τα αστραφτερά και γυαλισμένα σιδεράκια του, πάνω σε βρώμικα και χαλασμένα δόντια. Γι’ αυτό…ξεκινήστε να βουρτσίζετε!!