ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Covid-19

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις και στείλτε τις με mail μια με δυο μέρες πριν το ραντεβού σας. Εάν απαντήσετε θετικά σε μια ή περισσότερες  ερωτήσεις, παρακαλώ ενημερώστε μας εγκαίρως, ώστε να αναβάλλουμε το ραντεβού σας. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

    Όνομα (*υποχρεωτικό)

    Επώνυμο(*υποχρεωτικό)

    Email (*υποχρεωτικό)


    Όνομα παιδιού(*υποχρεωτικό)


    Όνομα κηδεμόνα(*υποχρεωτικό)

    Please read and answer the following questions carefully and e-mail them one or two days before your appointment. If you answer positive in one or more questions, please inform us on time to reschedule your appointment. Thank you for your co-operation.

      Name(*required)

      Last Name(*required)

      Email (*required)


      Children name(*required)


      Parent name(*required)

      Πριν από την προσέλευσή σας στο ιατρείο,

      παρακαλούμε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες.

      Πριν από το καθορισμένο σας ραντεβού, βεβαιωθείτε ότι εσείς ή το παιδί δεν παρουσιάζετε συμπτώματα όπως, πυρετό, βήχα, καταρροή, εμετό ή διάρροια. Σε αυτή την περίπτωση αναβάλλετε το ραντεβού σας και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.
      Στο ιατρείο το παιδί θα έρχεται με έναν συνοδό μόνο. Αν πρόκειται για περισσότερα του ενός παιδιά, θα πρέπει να έχουμε συνεννοηθεί τηλεφωνικά για να σας δώσουμε διευκρινήσεις για τον τρόπο και το χρόνο προσέλευσης.
      Για παιδιά ΑΜΕΑ, θα σας δοθούν επιπλέον οδηγίες από το τηλέφωνο ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του παιδιού σας.
      Παρακαλείστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού σας, καθώς τυχόν καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συνωστισμό στο χώρο του ιατρείου.
      Κατά την προσέλευσή σας προτιμήστε να μετακινηθείτε με δικό σας όχημα ή με τα πόδια και να αποφύγετε μέσα μαζικής μεταφοράς.
      Όταν φτάσετε στο ιατρείο καλέστε μας στο τηλέφωνο για να βεβαιωθούμε ότι ο χώρος έχει απολυμανθεί επαρκώς πριν από την είσοδό σας.
      Παρακαλείστε να φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Τα γάντια δεν είναι απαραίτητα.
      Κατά την είσοδό σας στο ιατρείο, θα απολυμάνετε τα χέρια σας με το αντισηπτικό που σας παρέχουμε και θα φορέσετε προστατευτικά παπουτσιών (ποδονάρια).
      Εάν το παιδί σας επισκεφθεί την τουαλέτα κατά την παραμονή σας στο ιατρείο, παρακαλείστε να το συνοδεύσετε εάν είναι απαραίτητο, για να βεβαιωθείτε ότι θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής κατά τη χρήση της (τραβάμε το καζανάκι με κλειστό το καπάκι και πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας).
      Εάν η ηλικία και η συνεργασία του παιδιού το επιτρέπουν, οι συνοδοί παρακαλούνται να περιμένουν στην αίθουσα υποδοχής κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
      Ενημερώστε τα παιδιά ότι οι γιατροί και το προσωπικό του ιατρείου θα είναι ντυμένοι με τις ειδικές στολές των "κυνηγών των μικροβίων", έτσι ώστε να τα προετοιμάσετε για τον εξοπλισμό τον οποίο θα μας δούνε να φοράμε και που δεν είναι η συνήθης αμφίεσή μας.

      Το ιατρείο μας τηρεί υψηλές προδιαγραφές απολύμανσης και αντισηψίας. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε γι’αυτά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα σας προβληματίζει.

      Και μη ξεχνάμε: η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Γι’αυτό, φροντίζουμε την προσωπική και στοματική υγιεινή τη δική μας και των παιδιών μας, και εν μέσω πανδημίας.