Η Εταιρία Μας

Το Παιδοδοντικό ιατρείο, υπό τη διεύθυνση της εξειδικευμένης Παιδοδοντιάτρου κας Σαρρή Σπυριδούλας, λειτουργεί στα Γλυκά Νερά Ανατολικής Αττικής από το 2004.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε παιδιά, βρέφη και εφήβους, καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, η χρήση νέας τεχνολογίας και επιστημονικά τεκμηριωμένων μεθόδων και η εκπαίδευση και η εμπειρία των συνεργαζόμενων γιατρών διασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα για ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο.
Κύριο μέλημά μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης ασθενούς-οδοντιάτρου, με την εξάλειψη τυχόν φοβίας που είναι πολύ συχνή όταν απευθυνόμαστε στον οδοντίατρο, ειδικά όσον αφορά μικρούς ασθενείς.

«Με την είσοδό σας στο χώρο του ιατρείου θα νιώσετε τη διαφορά. Με γωνιά ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά με χαλαρωτική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με το ευγενικό προσωπικό, η επίσκεψη στον οδοντίατρο γίνεται παιχνίδι!»

Ποιοτικός Εξοπλισμός

-Αμέσως θα διαπιστώσετε ότι ο εξοπλισμός είναι προσεκτικά επιλεγμένος και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου οδοντιατρείου. Οι κανόνες υγιεινής και απολύμανσης-αποστείρωσης τηρούνται αυστηρά για την ασφάλεια τόσο των ασθενών, όσο και των εργαζόμενων.

Μικρός Χρόνος Αναμονής

-Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού και στόχος μας είναι να μη υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής. Γι’αυτό το λόγο, όταν επικοινωνείτε μαζί μας για το κλείσιμο των ραντεβού, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για την αιτία της επίσκεψής σας (σφράγισμα, πόνος, τραύμα, έλεγχος-φθορίωση), ώστε να ρυθμίζουμε αναλόγως τη διάρκεια των ραντεβού.

Διάγνωση

-Συνήθως, το πρώτο ραντεβού είναι διαγνωστικό, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ανάγκες του κάθε ασθενή και να διαμορφωθεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που θα σας δοθεί γραπτώς, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων την πορεία και το κόστος της θεραπείας.