Η Εταιρία Μας

Το Παιδοδοντικό ιατρείο, υπό τη διεύθυνση της εξειδικευμένης Παιδοδοντιάτρου κας Σαρρή Σπυριδούλας, λειτουργεί στα Γλυκά Νερά Ανατολικής Αττικής από το 2004.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε παιδιά, βρέφη και εφήβους, καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, η χρήση νέας τεχνολογίας και επιστημονικά τεκμηριωμένων μεθόδων και η εκπαίδευση και η εμπειρία των συνεργαζόμενων γιατρών διασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα για ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο.
Κύριο μέλημά μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης ασθενούς-οδοντιάτρου, με την εξάλειψη τυχόν φοβίας που είναι πολύ συχνή όταν απευθυνόμαστε στον οδοντίατρο, ειδικά όσον αφορά μικρούς ασθενείς.

«Με την είσοδό σας στο χώρο του ιατρείου θα νιώσετε τη διαφορά. Με γωνιά ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά με χαλαρωτική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με το ευγενικό προσωπικό, η επίσκεψη στον οδοντίατρο γίνεται παιχνίδι!»

Ποιοτικός Εξοπλισμός

-Αμέσως θα διαπιστώσετε ότι ο εξοπλισμός είναι προσεκτικά επιλεγμένος και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου οδοντιατρείου. Οι κανόνες υγιεινής και απολύμανσης-αποστείρωσης τηρούνται αυστηρά για την ασφάλεια τόσο των ασθενών, όσο και των εργαζόμενων.

Μικρός Χρόνος Αναμονής

-Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού και στόχος μας είναι να μη υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής. Γι’αυτό το λόγο, όταν επικοινωνείτε μαζί μας για το κλείσιμο των ραντεβού, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για την αιτία της επίσκεψής σας (σφράγισμα, πόνος, τραύμα, έλεγχος-φθορίωση), ώστε να ρυθμίζουμε αναλόγως τη διάρκεια των ραντεβού.

Διάγνωση

-Συνήθως, το πρώτο ραντεβού είναι διαγνωστικό, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ανάγκες του κάθε ασθενή και να διαμορφωθεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που θα σας δοθεί γραπτώς, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων την πορεία και το κόστος της θεραπείας.

Η Ομάδα Μας

Σπυριδούλα Σαρρή - Η Παιδοδοντίατρος

Η κα Σαρρή εργάζεται με παιδιά από το 2000. Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και Αριστούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Παιδοδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Leeds της Αγγλίας, έχει αποφασίσει ότι θα πείσει όλα τα παιδιά να καθίσουν στην οδοντιατρική καρέκλα και να φύγουν χαρούμενα με υγιή χαμόγελα! Δύσκολο; Αυτή είναι όμως μια καθημερινή πρόκληση για τον Παιδοδοντίατρο και η εμπειρία σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση είναι τα εργαλεία του! Η κα Σπυριδούλα έχει στο βιογραφικό της ερευνητικό έργο, συμμετοχή σε Προγράμματα Στοματικής Υγείας σε σχολεία, καθώς επίσης και εθελοντική προσφορά σε Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και η Καρδιά του Παιδιού. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη (κι ένα σκύλο!!)

Ηλιάνα Καλαμαρά - Γραμματεία

Στην υποδοχή του ιατρείου θα συναντήσετε την κα Ηλιάνα Καλαμαρά. Η κα Ηλιάνα είναι μαζί μας από το 2011. Είναι υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία του ιατρείου και την προμήθεια των βασικών υλικών όπως, σβούρες, δεινόσαυρους, αυτοκόλλητα, αυτοκινητάκια, δαχτυλίδια κλπ παιχνίδια. Ναι, είναι επίσης εκείνη που δίνει τα δώρα, γι’ αυτό συμβουλεύουμε τους μικρούς μας φίλους να την κάνουν φίλη τους!

Η κα Ηλιάνα θα σας απαντήσει στο τηλέφωνο για να κλείσετε ραντεβού και θα φροντίσει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα στο ιατρείο για το ραντεβού του παιδιού σας, ενώ ξέρει να κρατάει το χέρι κάθε παιδιού που το χρειάζεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Λαμίας και ήδη διανύει τον δεύτερο χρόνο σπουδών στη Σχολή Βοηθών Οδοντιάτρου του ΕΚΠΑ.

Γιώργος Μανιώτης - Ο Ορθοδοντικός

Ο κος Γιώργος Μανιώτης, Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, λατρεύει να κάνει τα όμορφα χαμόγελα ακόμη πιο όμορφα! Γίνεται αυτό ; Φυσικά! Ο Γιώργος, αφού τελείωσε την Οδοντιατρική Αθηνών, πέταξε μέχρι την Αμερική, στο Πανεπιστήμιο Temple,  και έμαθε πώς να ισιώνει τα στραβά δοντάκια και να χαρίζει αρμονία στο πρόσωπο διορθώνοντας τις ατέλειες στο χαμόγελο. Δεν του αρέσει καθόλου όμως, να βλέπει τα αστραφτερά και γυαλισμένα σιδεράκια του, πάνω σε βρώμικα και χαλασμένα δόντια. Γι’ αυτό…ξεκινήστε να βουρτσίζετε!!